Warszawa, 26 lipca 2017Informacja prasowaMądre odżywianie: jak uniknąć efektu jojo?Od lat próbujesz pozbyć się nadprogramowych kilogramów, ćwiczysz, stosujesz diety redukcyjne. Osiągasz wreszcie wymarzoną wagę i zgrabną
Wrocław, 09.10.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: IndigoDYSTRYBUTOR: Pico BabyASORTYMENT: Wózek dziecięcy wielofunkcyjny Indigo DUO 2w1 NOWOŚĆ w oferciePodwójna radość? Podwójny wózek!NOWOŚĆ!!! Wielofunkcyjny wózek
Badanie genów metabolizmu i otyłości cz.1Osoby mające dolegliwości związane z trawieniem czy metabolizmem, które uniemożliwiają odchudzanie, wykonać powinny badania genetyczne. Dotyczą one genów związanych m.in. z metabol
09.2015 r.Kobieta aktywna w ciąży – jak bezpiecznie ćwiczyć?„Dużo odpoczywaj, nie przemęczaj się” – która kobieta w ciąży tego nie słyszała? A przecież ruch ma pozytywny wpływ na przebieg porodu, figurę oraz sa
Informacja prasowa3 listopada 2016Śniadanie Daje Moc – przez całe życie!Aż 95% matek dostrzega wpływ pełnowartościowych posiłków na przyszłość ich dzieci – tak wynika z badania „Zdrowe żywienie a przyszłoś�
Warszawa, 29.05.2018 r.Dietetyczne warsztaty i zasady zdrowego odżywianiaDzień Otwarty w Body Center dla najmłodszychCzego unikać w diecie dziecka? Czy dieta bezmięsna sprzyja jego zdrowiu? Jak poradzić sobie z nadwagą i oty�
22-02-2018 | 08:20 | PolskaRusza pierwszy w Polsce kurs, który pozwala zbudować umiejętności niezbędne do pełnoetatowej pracy zdalnej w obszarze wsparcia administracyjno-marketingowego firm. Wirtualna asystentka otwiera możliwo
Letnia aura uciążliwa dla najmłodszychWakacje w ciepłych krajach? Urlop w górach czy nad polskim morzem? A może codzienny spacer lub zabawa na świeżym powietrzu? Bez względu na to gdzie spędzamy czas, upalna letnia aura, pe�
Informacja prasowaWarszawa, 7 września 2016Sekretny świat rodzynek Sekretny świat rodzynek zachwyca od wieków. Jego miłośnikami są wielbiciele podróży, poznawania nowych smaków, kulinarnych eksperymentów. Rodzynki są ide
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote