Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy. TRIPPA ALLA ROMANA (FLAKI PO RZYMSKU) Składniki: 0,5 kg flaków gałązka […]
Zdrowa dieta dla babci i dziadka: Co jeść, by czuć się lepiej? Każdy wiek rządzi się swoimi prawami. A jakimi prawami powinien rządzić się jadłospis […]
WARSZAWA, 06.10.2020 r. Fakty i mity o budowaniu odporności Zazwyczaj dopiero jesienna aura za oknem przypomina o konieczności wzmacniania odporności, a przecież jest ona ważna […]
Informacja prasowa Warszawa, 11 września 2017 r. Dlaczego kasza jest niezastąpionym składnikiem śniadania Twojego malucha? Eksperci są zgodni, że śniadanie jest pierwszym i najważniejszym posiłkiem […]
Informacja prasowa, 17 października 2016 r. Burak z cebulą, a na deser porzeczka – czyli co jeść, aby nie chorować? Budowanie odporności to długotrwały i […]
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, 7 maja 2018 Tej wiosny marki Diosminex i Gatta, które doskonale rozumieją kobiety i troszczą się o nie, łączą swoje siły. Ich […]
Warszawa, 3 września 2018 r. Informacja prasowa Smaczne i zdrowe przekąski do szkoły dla Twojego dziecka Nowy rok szkolny to kolejne wyzwanie dla dzieci, ale […]
Zanim wyjedziemy na narty, należy oprócz sprzętu, przygotować przede wszystkim nasze stawy. W tym celu stosujmy dietę bogatą w białko, kolagen oraz witaminę D i […]
SUPERFOOD DLA NIEMOWLAKÓW Jest lekkostrawny, nie trzeba go przygotowywać, nie trzeba za niego płacić. Zawiera białka, tłuszcze, węglowodany i wszystkie inne potrzebne składniki odżywcze w […]
Wady rozwojowe które lekarz może rozpoznać, obejmują: anomalie chromosomowe, zwłaszcza zespół Downa wady układu kostnego, jak wrodzona łamliwość kości zakażenia płodu jak opryszczka lub różyczka […]