7 faktów i mitów o przekąskach, o których nie wiedziałeśWokół przekąsek narosło wiele mitów – kojarzone są ze złymi nawykami żywieniowymi, szkodliwym tłuszczem i spontanicznym, niekoniecznie zdrowym, podjadaniem. Dla
16.11.2016INFORMACJA PRASOWAChcesz być widoczny na drodze? Noś odblaski z prawej strony!Według danych Komendy Głównej Policji w minionym roku aż 31% ofiar wypadków komunikacyjnych stanowili piesi, tym samym będąc najlicznie
Warszawa, 7.05.2018 r.Karmienie to nie problem!Bezpłatne konsultacje laktacyjne dla młodych mam już 11 maja w KrakowieTrwa ogólnopolska kampania promująca wiedzę na temat karmienia piersią organizowana przez markę Lovi. W ra
Warszawa, 29 czerwca 2017Kiedy należy rozważyć rehabilitację neurologiczną dziecka? Poradnik dla rodzicówTrudności z zasypianiem, nadmierne lub obniżone napięcie mięśniowe, drżenia kończyn, czy też niepewny sen
INFORMACJA PRASOWA29 listopada 2018 r., WarszawaNarodziny dziecka to powód do radości dla całej rodziny. Szczególnej troski od swoich najbliższych wymagają maleństwa urodzone po 22. tygodniu życia. Przedwczesne przyjście na
Brylant czy zwykłe szkło? Sprawdź jak to rozpoznaćWypowiedź: Robert Śniegocki, wiceprezes Mennicy Wrocławskiej, Grupa Goldenmark.Prawdziwy brylant i oszlifowane szkło mogą błyszczeć się podobnie i na pierwszy rzut oka wyg
Informacja prasowa lipiec 2018r., WarszawaRowerowy dyskomfort kobietSport to zdrowie, a lato sprzyja podejmowaniu różnego rodzaju inicjatyw; możemy wybrać się na przejażdżkę rowerem, pływać w basenie czy sprób
Jesienna aura zwiastuje nieuchronny spadek odporności. Jednak chronić się możemy nie tylko dzięki systematycznemu zwiększaniu warstw odzieży. Znacznie skuteczniejsze, niż ochrona przed tym co na zewnątrz, stanie się wzmocnien
Warszawa, 24 lipca 2019INFORMACJA PRASOWA Mężczyzna się nie domyśli – zaplanuj dla niego zadania!Małgorzata Ohme radzi, jak dzielić się obowiązkami domowymiDomowe obowiązki takie jak gotowanie, sprzątanie czy opieka na
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote