Informacja prasowaWarszawa, 31 sierpnia 2016Migdał – doskonałość wprost z natury Orzech, któremu bliżej do moreli niż do orzecha laskowego, uprawiany niemal na wszystkich kontynentach. Jest wykorzystywany jako cenne źród�
Informacja prasowaNowy Sącz, 25 września 2019 r.Ta rozgrzewająca zupa skradnie Ci serce, czyli… o aromatycznym kapuśniaku słów kilkaDeszcz za oknem, opadające liście z drzew i chłodna temperatura – to znak, że powoli z
Tłuszcze w diecie senioraTłuszcze są przede wszystkim źródłem energii niezbędnej dla prawidłowego rozwojui funkcjonowania organizmu człowieka. Stanowią jeden z trzech podstawowych składników odżywczych. W nowej piramidzi
Informacja prasowaWarszawa, 17 listopada 20165 sposobów na łatwiejszy poranek Początek dnia często determinuje nasz nastrój na dalszą jego część. Poranek powinien być dobrze zaplanowany, jeśli nie będziesz biegać w pani
Twoja przyjaciółka, siostra czy bratowa będą niedługo rodzić? A może jesteś zaproszona do świeżo upieczonej mamy i zastanawiasz się, co jej sprawić? Z prezentami dla mam jest o tyle trudno, że bez konsultacji z samą zaint
Badanie genów metabolizmu i otyłości cz.1Osoby mające dolegliwości związane z trawieniem czy metabolizmem, które uniemożliwiają odchudzanie, wykonać powinny badania genetyczne. Dotyczą one genów związanych m.in. z metabol
Kosmetyki jutra – stwórz swój idealny kremWybranie kremu do twarzy, który będzie dopasowany do potrzeb Twojej skóry nigdy nie było zadaniem łatwym. Pomimo wielu dostępnych marek i ogromnego wyboru jaki dają drogerie, krem k
Informacja prasowa Warszawa, 12.12.2018 r.Bolący brzuszek u malucha – przyczyny i sposoby na tę dolegliwośćBól brzucha to częst
Upalne lato może okazać się dla małego dziecka bardziej uciążliwe, niż sroga zima. Wystawione na wysokie temperatury ciało malca nie potrafi poradzić sobie z wysoką temperaturą, gdyż jego system termoregulacji nie jest jesz
Informacja prasowaPoznań, 1 września 2016 r.Wytrwane placki ziemniaczane z pastą z bakłażana – wypróbuj, a pokochasz ten smak!Placki ziemniaczane to potrawa, która od lat króluje na polskich stołach. To pyszne, chrupiące