Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.TRIPPA ALLA ROMANA (FLAKI PO RZYMSKU)Składniki:0,5 kg flakówgałązka selera naciowegomarchewkacebulabazyliamiętaser
Informacja prasowaGrajewo, 18 listopada 2020Czego nie może zabraknąć w twojej diecie?Odpowiednio skomponowana i zbilansowana dieta pozwala utrzymać ciało w dobrej kondycji, a także wzmocnić odporność naszego organizmu. Pods
Kilka faktów o błonniku.Autor: Adam Adamski, Mistrz Polski w kulturystyce i właściciel firmy cateringowej Fit MalinaBłonnik jest istotnym składnikiem diety. Jest naturalnie występującą substancją, częścią ścian komórek
Informacja prasowa Warszawa, 21.06.2018 r.Są kobiety, na które zwraca się uwagę, nie umiejąc podać konkretnego powodu. Na ulicy o
Wegetariański sposób odżywiania jest coraz bardziej popularny, a na dietę eliminującą mięso przechodzą osoby w każdym wieku. Zwolenników diety roślinnej nie brakuje także wśród rodziców, którzy wegetariańskie zasady w
18 listopada 2020 r.Informacja prasowaJak zadbać o siebie, spędzając większość czasu w domu?U ponad połowy Polaków podczas pandemii wzrósł poziom stresu , co prawdopodobnie przyczyniło się do pogorszenia nie tylko jakoś
Masz w domu niejadka? Wprowadź kilka zmian… w swoim myśleniu– Jedzenie jest fizjologią, tak jak oddychanie, a rodzice robią z tego cyrk. Ustalanie dziecku, ile ma jeść, jest równie absurdalne jak powiedzenie mu, ile ma
Informacja prasowaWarszawa, 7 września 2016Sekretny świat rodzynek Sekretny świat rodzynek zachwyca od wieków. Jego miłośnikami są wielbiciele podróży, poznawania nowych smaków, kulinarnych eksperymentów. Rodzynki są ide
Letnia aura uciążliwa dla najmłodszychWakacje w ciepłych krajach? Urlop w górach czy nad polskim morzem? A może codzienny spacer lub zabawa na świeżym powietrzu? Bez względu na to gdzie spędzamy czas, upalna letnia aura, pe�
Warszawa, 9 listopada 2020 r. Gęsina na św. Marcina – gęsie mięso w wydaniu Ewy Wachowicz11 listopada na imieninach Świętego Marcina króluje… gęsina. Aby przybliżyć tradycję spożywania tego szlachetnego mięsa, najpi�