Informacja prasowaWarszawa, 16 lipca 2019 r.Dietetyczne trendy – po jakie produkty sięgamy dbając o zdrowie i figurę? Trendy w dietetyce stale się zmieniają, ale nie da się ukryć, że wszystkie zmierzają w jednym kierunku
Informacja prasowaPrzasnysz, 18.06.2019 r.Ekstremalne uprawianie sportu a dieta wegańskaWyczynowe uprawianie sportu bardzo często łączy się ze specjalną dietą. Nie brakuje sportowców, którzy zdecydowali się przejść na we
Nietolerancja laktozy uznawana jest za jedną z najczęściej występujących nietolerancji pokarmowych. Eliminacja produktów mlecznych z diety dorosłych budzi jednak wciąż kontrowersje. Przeciwnicy diety bez laktozy uważają, ż
Informacja prasowaPoznań, 27 czerwca 2017Suplementacja w diecie sportowcaBiegasz i pływasz amatorsko, a może trenujesz wyczynowo kolarstwo? Niezależnie od tego, na jakim poziomie uprawiasz sport, twój organizm potrzebuje odpowi
Tosca Lee„Królowa Saby”Wydawnictwo Świętego WojciechaPrawda zaklęta w legendzieNakładem wydawnictwa Świętego Wojciecha ukazuje się najnowsza książka w serii Na Osi Czasu pt. „Królowa Saby” amerykańskiej pisarki
Warszawa/Brześć Kujawski, 27.06.2019 r.Czym karmić w upały małego niejadka?Upały i temperatura powyżej 30 stopni nie sprzyjają apetytowi, zwłaszcza u dzieci. Jak w letnie dni komponować dietę malucha tak, by mimo
Bambusowa wyprawka dla niemowląt Na rynku produktów dla dzieci i niemowląt, co roku, pojawia się wiele nowości. Młode mamy często wydają się w gąszczu ofert, a ogromny wybór sprawia, że nie wiemy na co zwrócić uwagę a c
Informacja prasowa, 7 września 2016 r.Surowe czy gotowane – które są zdrowsze?Jarzyny i słodkie owoce to bogactwo cennych substancji odżywczych i witamin. Nie każdy jednak wie, że w niektórych przypadkach poddanie ich obró
Warszawa, 26 lipca 2017Informacja prasowaMądre odżywianie: jak uniknąć efektu jojo?Od lat próbujesz pozbyć się nadprogramowych kilogramów, ćwiczysz, stosujesz diety redukcyjne. Osiągasz wreszcie wymarzoną wagę i zgrabną
Przepisy na dania z kaszą w roli głównej od Mai Sobczak, autorki bloga „Qmam kasze”, ambasadorki kampanii „Lubię kaszę”Pęczak i smażona rzodkiewka na maśle szałwiowymSkładniki:1/2 szklanki pęczaku2 łyżki mas