Informacja prasowaPolski Bank Komórek Macierzystych wraz z Kliniką Life rewolucjonizuje medycynę regeneracyjną. Teraz tkankę tłuszczową pozyskaną w wyniku zabiegu liposukcji można zamienić w wyjątkowy lek – zrobiony specj
Warszawa, sierpień 2020 r.Joe Holder jest Partnerem Dyson mieszkającym w Nowym Jorku, w USA. Będąc ekspertem z grona Nike master trainer Joe prowadzi regularną kolumnę fitness w GQ, przyczynia się do powstawania całego szereg
Informacja prasowaWarszawa, 13 kwietnia 2018Jak odżywiają się zawodnicy FC Barcelony? Przepisy układane przez dietetyków piłkarzy zdradza Beko w swojej nowej kampaniiZdrowe, praktyczne w przygotowaniu, pyszne – to trzy przym
7 faktów i mitów o przekąskach, o których nie wiedziałeśWokół przekąsek narosło wiele mitów – kojarzone są ze złymi nawykami żywieniowymi, szkodliwym tłuszczem i spontanicznym, niekoniecznie zdrowym, podjadaniem. Dla
Śniadanie zjedz jak król! – Psychodietetyczka, technolog żywienia i terapeutka tradycyjnej medycyny chińskiej wyjaśniają, dlaczego śniadanie jest ważne.24 kwietnia Europejczycy obchodzą Dzień Śniadania, w tym roku pod
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 11 czerwca 2018 r.Od dnia narodzin nasze dzieci potrzebują szczególnej troski. Często jednak codzienna pielęgnacja nie zapewnia prawidłowego rozwoju psychoruchowego naszych najmłodszych. Z pomocą pr
Informacja prasowa3 listopada 2016Śniadanie Daje Moc – przez całe życie!Aż 95% matek dostrzega wpływ pełnowartościowych posiłków na przyszłość ich dzieci – tak wynika z badania „Zdrowe żywienie a przyszłoś�
WADOOWICE, 31.01.2020 r.10 porad jak wytrwać w postanowieniach noworocznych – zbilansowana dieta i aktywność fizycznaZ początkiem każdego roku podejmujemy szereg nowych postanowień. Najczęściej dotyczą one zdrowszej diety,
Informacja prasowaWarszawa, 18 października 2017 r.Jesień to trudny okres dla wielu z nas – niewiele słońca, deszcz, wiatr i chłód… Częściej niż kiedykolwiek dopada nas też kiepski nastrój i apatia. Jak sobie z nim
Superfoods? A co to takiego? Niesamowity rozwój biotechnologii oraz świadomości konsumenckiej w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat sprawiły, że nigdy nie wiedzieliśmy o żywności i jej wpływie na organizm więcej, niż obec