Informacja prasowaWarszawa, 16 lipca 2019 r.Dietetyczne trendy – po jakie produkty sięgamy dbając o zdrowie i figurę? Trendy w dietetyce stale się zmieniają, ale nie da się ukryć, że wszystkie zmierzają w jednym kierunku
Poznań, 8 stycznia 2019 r.Klinika Bocian przejmuje ośrodek leczenia niepłodności IVITA Sieć Klinik Leczenia Niepłodności, Ginekologii i Położnictwa „Bocian” sfinalizowała przejęcie 100 proc. udziałów w Klinice IVITA.
Informacja prasowaWarszawa, 28 października 2020 r.Ziemniaczanym szlakiem przez Peru i kraje EuropyZanim ziemniak zdobył nasze podniebienia, przebył bardzo długą drogę z Ameryki Południowej. Za jego ojczyznę uznawane jest ma
13.07.2020Menopauza – najczęstsze objawy i sposoby radzenia sobie z nimiMenopauza to naturalny etap w życiu kobiety. W tym czasie pojawiają się jednak dolegliwości, które mogą być na co dzień uciążliwe. Jakich objawów n
Warszawa, sierpień 2019Informacja prasowaSłodkie mleko mamyMleko matki to pierwszy i najważniejszy pokarm w życiu niemowlęcia. Zgodnie z zaleceniami Światowej Organizacji Zdrowia, wyłączne karmienie piersią powinno trwać c
Kraków, 14 listopada 2016Informacja prasowa Propozycje świątecznych prezentów od Wólczanki dla niej i dla niegoWybór prezentu, który wywoła uśmiech na twarzy obdarowanego to niełatwe zadanie. Tym bardziej nie należy pozos
6 pomysłów na nietypowe desery z kaszy gryczanej i jaglanejSłodycze zwykle nie budzą w nas pozytywnych skojarzeń w kontekście zdrowego odżywiania czy zbilansowanej diety. Co więcej – można zaryzykować stwierdzenie, że zwr
Informacja prasowaGrajewo, 18 listopada 2020Czego nie może zabraknąć w twojej diecie?Odpowiednio skomponowana i zbilansowana dieta pozwala utrzymać ciało w dobrej kondycji, a także wzmocnić odporność naszego organizmu. Pods
Tosca Lee„Królowa Saby”Wydawnictwo Świętego WojciechaPrawda zaklęta w legendzieNakładem wydawnictwa Świętego Wojciecha ukazuje się najnowsza książka w serii Na Osi Czasu pt. „Królowa Saby” amerykańskiej pisarki
Przepisy na dania z kaszą w roli głównej od Mai Sobczak, autorki bloga „Qmam kasze”, ambasadorki kampanii „Lubię kaszę”Pęczak i smażona rzodkiewka na maśle szałwiowymSkładniki:1/2 szklanki pęczaku2 łyżki mas