Informacja prasowa, 17 października 2016 r.Burak z cebulą, a na deser porzeczka – czyli co jeść, aby nie chorować?Budowanie odporności to długotrwały i niełatwy proces. Na co dzień można ją wspomóc dbając o prawidłow
Katowice, 24 maja 2017 r.Polki coraz później rodzą pierwsze dziecko Polki odkładają decyzję o macierzyństwie i rodzą pierwsze dziecko przeciętnie w wieku 27 lat – wynika z najnowszych danych Eurostat. Oznacza to, że �
Letnia aura uciążliwa dla najmłodszychWakacje w ciepłych krajach? Urlop w górach czy nad polskim morzem? A może codzienny spacer lub zabawa na świeżym powietrzu? Bez względu na to gdzie spędzamy czas, upalna letnia aura, pe�
Materiały prasowe 17.10.2016 r.Poczuj magię MediolanuAgnieszka Więdłocha i Adam Sztaba prezentują mediolański total lookMieszkańcy Mediolanu cenią doskonałe tkaninyi dbałość o detale. Wyznacznikiem oryginalnego stylu t
Deser ryżowy z mango Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– Ryż 1 szklanka– Mango pokrojone w kostkę
materiał prasowy05.11.2020 r.Coś więcej niż kobiece tatuaże.Subtelne wzory, które symbolizują siłę i odwagęNiemal zawsze niosą za sobą jakąś historię. Spory ładunek emocjonalny zamknięty często w kilku czarnych li
Informacja prasowa „Drugiej szansy nie będzie” – te mocne, a zarazem niezwykle przekonujące słowa zostały użyte w kampanii edukacyjnej na temat pozyskiwania krwi pępowinowej przy porodzie. Celem akcji jest zachęcenie rod
Materiał prasowyCiąża to wyjątkowy czas.Zadbaj o komfort i bezpieczeństwo Twoje i Twojego maluszka!Ciąża jest niezwykle pięknym i wyjątkowym okresem w życiu każdej kobiety. Przyszłe mamy ze szczególną troską wsłuchuj
Informacja prasowaPoznań, 2 marca 2018 r.Czy wiecie, że cieplejsza zima sprzyja większej zachorowalności? Jest to spowodowane tym, że przy wyższych temperaturach chętniej rezygnujemy z czapki czy szalika. Ubieramy się lżej,
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur