Nie trać włosów zimą! Tak zadbasz o nie dietąKategoria :Data publikacji: 22.01.2018Osłabione, bez życia, blasku i w nienajlepszej formie – takie bywają nasze włosy w sezonie zimowym, kiedy noszenie czapek, mróz i
Kiedy problemem są opadające powieki Opadające powieki to problem nie tylko estetyczny, ale i zdrowotny. Ptoza, bo tak inaczej nazywamy tą przypadłość, dotyka głównie osoby starsze, choć nie tylko. O tym, skąd się bierze,
Warszawa, 7.05.2018 r.Karmienie to nie problem!Bezpłatne konsultacje laktacyjne dla młodych mam już 11 maja w KrakowieTrwa ogólnopolska kampania promująca wiedzę na temat karmienia piersią organizowana przez markę Lovi. W ra
Szczecin, 6 listopada 2020 8 listopada przypada Dzień Śniadania – dlaczego warto je jeść – szczególnie teraz? Aż 83 proc. Polaków zaczyna dzień od śniadania, a 75% na pierwszy posiłek w ciągu dnia wybiera kanapki .
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur
Kosmetyki jutra – stwórz swój idealny kremWybranie kremu do twarzy, który będzie dopasowany do potrzeb Twojej skóry nigdy nie było zadaniem łatwym. Pomimo wielu dostępnych marek i ogromnego wyboru jaki dają drogerie, krem k
Informacja prasowaWarszawa, 25 sierpnia 2016 r. „Qmam kasze” na koniec lata, czyli jak zatrzymać słońce na dłużejPrawidłowo zbilansowana dieta powinna składać się z 5-6 porcji produktów zbożowych dziennie. Ambasadorka
Informacja prasowa4 stycznia 2019, WarszawaNowy Rok – nowy ja. Niemal wszyscy, co roku w styczniu, jesteśmy gotowi na wprowadzenie życiowych zmian. Noworoczne postanowienia dotyczą prawie każdego obszaru naszego życia. Najcz�
Śniadanie zjedz jak król! – Psychodietetyczka, technolog żywienia i terapeutka tradycyjnej medycyny chińskiej wyjaśniają, dlaczego śniadanie jest ważne.24 kwietnia Europejczycy obchodzą Dzień Śniadania, w tym roku pod
Jedno warzywo, kilka nazw gwarowych i tysiące sposobów na jego przygotowanie. Najwyższy czas sięgnąć po pyry, grule lub kartofle i przyrządzić z nich ciepłe i sycące dania. Wspólnie z laureatami programu promocyjnego „Doce