Warszawa, 19 października 2017 Rozstępy – nieestetyczny problem nastolatek, kobiet w ciąży i nie tylkoZaburzenia gospodarki hormonalnej, częste zmiany diet, szybki przyrost wagi oraz nieregularne kontrolowanie stanu kondycj
Informacja prasowaWarszawa, 12 września 2019 r.Trend dbania o sylwetkę nie wychodzi z mody. Niezależnie od sezonu, chcemy wyglądać zgrabnie i mieścić się w mniejszy rozmiar ubrań niż dotychczas. Żądni szybkiego rezultatu
Napoje roślinne pełne smaku – bez laktozy i glutenuNapoje, czy też mleka roślinne od kilku lat zyskują coraz większą popularność. Wybieramy je głównie ze względu na nietolerancję laktozy bądź alergie pokarmowe, ale te
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 11 czerwca 2018 r.Od dnia narodzin nasze dzieci potrzebują szczególnej troski. Często jednak codzienna pielęgnacja nie zapewnia prawidłowego rozwoju psychoruchowego naszych najmłodszych. Z pomocą pr
INFORMACJA PRASOWA29 listopada 2018 r., WarszawaNarodziny dziecka to powód do radości dla całej rodziny. Szczególnej troski od swoich najbliższych wymagają maleństwa urodzone po 22. tygodniu życia. Przedwczesne przyjście na
Informacja prasowaPoznań, 27 czerwca 2017Suplementacja w diecie sportowcaBiegasz i pływasz amatorsko, a może trenujesz wyczynowo kolarstwo? Niezależnie od tego, na jakim poziomie uprawiasz sport, twój organizm potrzebuje odpowi
13.07.2020Menopauza – najczęstsze objawy i sposoby radzenia sobie z nimiMenopauza to naturalny etap w życiu kobiety. W tym czasie pojawiają się jednak dolegliwości, które mogą być na co dzień uciążliwe. Jakich objawów n
Męska niepłodność nie taka straszna?Prawdziwy mężczyzna powinien zbudować dom, zasadzić drzewo i spłodzić syna – mówi stare porzekadło. Nic więc dziwnego, że niepłodność to hasło, które wielu panów napawa paniczn
Informacja prasowaWarszawa, 8 października 2019r.Czas ciąży to okres, kiedy ciało kobiety zmienia się z dnia na dzień, a ona sama przygotowuje się na przybycie dziecka, ma wiele uroków, ale także i wyzwań. Bardziej niż kie
Superfoods? A co to takiego? Niesamowity rozwój biotechnologii oraz świadomości konsumenckiej w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat sprawiły, że nigdy nie wiedzieliśmy o żywności i jej wpływie na organizm więcej, niż obec