Zdjęcia z USG – najlepsza pamiątka po ciążyCiąża to bardzo wyjątkowy stan, który budzi często skrajne emocje. Szczęście, strach, euforia – to właśnie takie uczucia targają kobietą przed porodem. Kobiety mają r
Informacja prasowa – Hochland PolskaPaździernik 2019Kremowa zupa jarzynowa – najlepszy przepis na jesień Jesień rozgościła się u nas na dobre. Widoczna nie tylko w kalendarzu, ale również za oknem. Dlatego już czas, aby
Warszawa, dn. 7 października 2014 r.INFORMACJA PRASOWAZapobieganie zespołowi hiperstymulacji jajeczkowania jednym z kluczowych zagadnień II Sympozjum Szkoleniowego Medycyny Rozrodui Endokrynologii GinekologicznejSkuteczna i szyb
Informacja prasowaPoznań, 17 kwietnia 2018 r.Europejski Dzień Śniadania – dlaczego jest ono najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia?O tym, że śniadanie jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia, każdy dobrze wie. Od
Ciążowe pamiątki – co zachować z okresu ciąży?Ciąża to jeden z najbardziej niezwykłych momentów w życiu. Oczekiwanie, niepewność, troska, ciekawość – wszystko to poprzedza poznanie nowego człowieka, naszego dziecka
Informacja prasowaGrajewo, 10 września 2020We wrześniu warto zadbać o wzmocnienie odporności organizmu by łatwiej mógł walczyć z przeziębieniem i grypą. Jakie działania możemy podjąć, aby w naturalny sposób wspomóc or
Pełną piersiąSymbolem kobiecości, tym co wyróżnia płeć piękną są bez wątpienia piersi. Bazując na atawistycznych instynktach kojarzą się z płodnością, sytością i poczuciem bezpieczeństwa. Skoro aż tak przyciągaj
MATERIAŁ PRASOWY Mama superbohaterka…ale przede wszystkim kobieta! Bycie mamą to nie lada wyzwanie, które wymaga „supermocy”. Praca, dom, rodzina to prawdziwe przedsiębiorstwo. Często doba wydaje się za krótka. Kobiety,
Kilka faktów o błonniku.Autor: Adam Adamski, Mistrz Polski w kulturystyce i właściciel firmy cateringowej Fit MalinaBłonnik jest istotnym składnikiem diety. Jest naturalnie występującą substancją, częścią ścian komórek
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur