Warszawa, 7.05.2018 r.Karmienie to nie problem!Bezpłatne konsultacje laktacyjne dla młodych mam już 11 maja w KrakowieTrwa ogólnopolska kampania promująca wiedzę na temat karmienia piersią organizowana przez markę Lovi. W ra
#PowiedzJak… rozmawiać o wsparciu w chorobie – komunikacja podstawowym budulcem relacji z opiekunemTowarzyszenie osobie chorej na co dzień, w jej zmaganiach z chorobą, w tym wspólne pokonywanie problemów, ale i wspólna r
Warszawa, 20 czerwca 2018r. Mamą być, czyli jak zadbać o ciało po ciążyCiąża i macierzyństwo to wyjątkowy czas. Mimo tego wielu kobietom nadal kojarzy się z rozstępami, dodatkową ilością tkanki tł
Sprawdzony przepis na smukłą sylwetkęDla wielu z nas szczupła sylwetka kojarzy się przede wszystkim z wyrzeczeniami. Presja idealnej figury wzrasta szczególnie w okresie wakacyjnym. Bazą przepisu na smukłą sylwetkę nie są j
Informacja prasowaGrajewo, 24 lipca 2020Mleko i owoce – połączenie doskonałeTrwa lato, czyli sezon, który rozpieszcza urodzajem owoców! Możesz je nie tylko jeść, ale także… wypić! Zgaś letnie pragnienie orzeźwiając
16.11.2016INFORMACJA PRASOWAChcesz być widoczny na drodze? Noś odblaski z prawej strony!Według danych Komendy Głównej Policji w minionym roku aż 31% ofiar wypadków komunikacyjnych stanowili piesi, tym samym będąc najlicznie
Znajdź spokój brzuchaWarszawa, Polska – 05.10.2016 r. – Współczesna kobieta musi sprostać wielu wyzwaniom. Nadmiar obowiązków często powoduje stres, który jest jedną z najczęściej wymienianych przez Polaków przyc
Informacja prasowaPoznań, 15 listopada 2016 r.Rozgrzewające kremy z nutką OrientuJesienią i zimą w naszym codziennym menu nie powinno zabraknąć rozgrzewających potraw, pełnych ziół oraz przypraw. Dlaczego? O tych porach r
Poznaj owoce aceroli – jedno z najbogatszych źródeł aktywnej witaminy C!Witamina C bierze udział w ponad 300 procesach zachodzących wewnątrz organizmu człowieka. Kwas askorbinowy powszechnie uważany jest za lek na przezi
Superfoods? A co to takiego? Niesamowity rozwój biotechnologii oraz świadomości konsumenckiej w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat sprawiły, że nigdy nie wiedzieliśmy o żywności i jej wpływie na organizm więcej, niż obec