Warszawa, kwiecień 2018 r.już 4 maja w ŁodziRuszyła ogólnopolska kampania promująca wiedzę na temat karmienia piersią organizowana przez markę Lovi. W ramach projektu, młode mamy mogą skorzystać z bezpłatnych konsultacji
Superfoods? A co to takiego? Niesamowity rozwój biotechnologii oraz świadomości konsumenckiej w ciągu ostatnich kilkudziesięciu lat sprawiły, że nigdy nie wiedzieliśmy o żywności i jej wpływie na organizm więcej, niż obec
Warszawa, 1 października 2020Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu– jakimi jaroszami są Polacy?1 października obchodzimy Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu. To świetny moment, aby przyjrzeć się temu, jak Polacy podchodzą
Informacja prasowa Warszawa, 12.12.2018 r.Bolący brzuszek u malucha – przyczyny i sposoby na tę dolegliwośćBól brzucha to częst
Linia Merrell MOAB blisko 10 lat tradycjiPowstała blisko 10 lat temu linia Merrell MOAB, to dziś ikona wśród obuwia outdoorowego. W sezonie jesień-zima 2016 w kolekcji Merrell pojawi się aż 6 wariantów tego modelu, które dzi�
Badanie genów metabolizmu i otyłości cz.1Osoby mające dolegliwości związane z trawieniem czy metabolizmem, które uniemożliwiają odchudzanie, wykonać powinny badania genetyczne. Dotyczą one genów związanych m.in. z metabol
Zdjęcia z USG – najlepsza pamiątka po ciążyCiąża to bardzo wyjątkowy stan, który budzi często skrajne emocje. Szczęście, strach, euforia – to właśnie takie uczucia targają kobietą przed porodem. Kobiety mają r
Cud, miód, Fit Malina – wszystko o cateringu dietetycznymAutor: Adam Adamski, kulturysta i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaW tworzeniu wymarzonej sylwetki ważny jest nawet najmniejszy szczegół. Nieprawidłowo dob
Informacja prasowa „Drugiej szansy nie będzie” – te mocne, a zarazem niezwykle przekonujące słowa zostały użyte w kampanii edukacyjnej na temat pozyskiwania krwi pępowinowej przy porodzie. Celem akcji jest zachęcenie rod
Informacja prasowaPoznań, 1 września 2016 r.Wytrwane placki ziemniaczane z pastą z bakłażana – wypróbuj, a pokochasz ten smak!Placki ziemniaczane to potrawa, która od lat króluje na polskich stołach. To pyszne, chrupiące