Chcesz schudnąć – jedz zupyTrudno znaleźć na świecie kraj, w którego tradycyjnym menu nie znalazłaby się zupa. W Polsce kojarzona jest wciąż z zapowiadającą główny posiłek przekąską lub pierwszym, tym mniej treściw
Sport pokierował moją filozofią pracy – o biznesie opartym na pasji Adam Adamski, kulturysta i założyciel cateringu Fit Malina. Mistrz Polski w kulturystyce, przedsiębiorca i przede wszystkim – promotor zdrowego trybu życia
Informacja prasowa17 kwietnia 2018, WarszawaNa co zwrócić uwagę wybierając suplementy diety?Niezależnie od tego, jaki tryb życia prowadzimy coraz częściej słyszymy o suplementach diety. Dzięki nim możemy poprawić swoje
Wiele kobiet marzy o smukłym i idealnie wyrzeźbionym ciele. Niestety nie zawsze sama dieta i ćwiczenia zapewniają pożądane efekty. Co zatem zrobić, aby zbliżyć się do wymarzonej sylwetki? 3 kroki do idealnej sylwetki Wiele
Wrocław, 09.10.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: IndigoDYSTRYBUTOR: Pico BabyASORTYMENT: Wózek dziecięcy wielofunkcyjny Indigo DUO 2w1 NOWOŚĆ w oferciePodwójna radość? Podwójny wózek!NOWOŚĆ!!! Wielofunkcyjny wózek
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.TRIPPA ALLA ROMANA (FLAKI PO RZYMSKU)Składniki:0,5 kg flakówgałązka selera naciowegomarchewkacebulabazyliamiętaser
6 pomysłów na nietypowe desery z kaszy gryczanej i jaglanejSłodycze zwykle nie budzą w nas pozytywnych skojarzeń w kontekście zdrowego odżywiania czy zbilansowanej diety. Co więcej – można zaryzykować stwierdzenie, że zwr
Wytrącone z rutynyPrzed pandemią większość kobiet żyła w permanentnym niedoczasie i napięciu myśląc, że inaczej we współczesnym świecie po prostu się nie da. Kwarantanna wytrąciła Polkiz rutyny i pokazała, że jednak
Warszawa, 8 września 2020 r.INFORMACJA PRASOWAWydaje się, że problem nietrzymania moczu to domena osób starszych i dolegliwość naturalnie pojawiająca się z wiekiem. Nic bardziej mylnego! Choć najczęściej dotyka kobiet po m
WADOWICE, 25 lutego 2020Higiena w kuchni to coś więcej niż czyste ręce O higienie przygotowania i spożywania posiłków uczymy się już od najmłodszych lat. Czyste ręce, dokładnie umyte warzywa i owoce, sprawdzanie daty przy