SUPERFOOD DLA NIEMOWLAKÓW Jest lekkostrawny, nie trzeba go przygotowywać, nie trzeba za niego płacić. Zawiera białka, tłuszcze, węglowodany i wszystkie inne potrzebne składniki odżywcze w idealnych proporcjach. O jakim super
Informacja prasowaZduńska Wola, 26 września 2016Nietuzinkowy prezent na Dzień Chłopaka – bielizna od GattyWielkimi krokami zbliża się Dzień Chłopaka – to dobra okazja na pokazanie swojemu mężczyźnie, że jest dla nas
Materiał prasowyCiąża to wyjątkowy czas.Zadbaj o komfort i bezpieczeństwo Twoje i Twojego maluszka!Ciąża jest niezwykle pięknym i wyjątkowym okresem w życiu każdej kobiety. Przyszłe mamy ze szczególną troską wsłuchuj
Warszawa, 12.11.2014Pierwsza Polka z in vitro obchodzi 27. urodzinyDwadzieścia siedem lat temu przyszło na świat pierwsze polskie dziecko poczęte dzięki in vitro. Wydarzenie to dało nadzieję wielu bezdzietnym parom, jednak zap
Informacja prasowaPoznań, 15 listopada 2016 r.Rozgrzewające kremy z nutką OrientuJesienią i zimą w naszym codziennym menu nie powinno zabraknąć rozgrzewających potraw, pełnych ziół oraz przypraw. Dlaczego? O tych porach r
Kilka faktów o błonniku.Autor: Adam Adamski, Mistrz Polski w kulturystyce i właściciel firmy cateringowej Fit MalinaBłonnik jest istotnym składnikiem diety. Jest naturalnie występującą substancją, częścią ścian komórek
Informacja prasowaGrajewo, 18 sierpnia 2020Ten fermentowany napój mleczny jest uzyskiwany w procesie zakwaszania kulturami kwasu mlekowego maślanki, powstałej przy produkcji masła. Przez lata niedoceniany, ma w sobie ogromny pote
Informacja prasowa, 7 września 2016 r.Surowe czy gotowane – które są zdrowsze?Jarzyny i słodkie owoce to bogactwo cennych substancji odżywczych i witamin. Nie każdy jednak wie, że w niektórych przypadkach poddanie ich obró
Warszawa, 20.11.2020 r.INFORMACJA PRASOWACodzienny-niecodzienny – dlaczego burak ma swoje święto?We wtorek 24 listopada przypada nietypowe święto – tego dnia obchodzimy Dzień Buraka. To niepozorne warzywo, przez lata obecne
Przepisy na dania z kaszą w roli głównej od Mai Sobczak, autorki bloga „Qmam kasze”, ambasadorki kampanii „Lubię kaszę”Pęczak i smażona rzodkiewka na maśle szałwiowymSkładniki:1/2 szklanki pęczaku2 łyżki mas