Szczecin, 6 listopada 2020 8 listopada przypada Dzień Śniadania – dlaczego warto je jeść – szczególnie teraz? Aż 83 proc. Polaków zaczyna dzień od śniadania, a 75% na pierwszy posiłek w ciągu dnia wybiera kanapki .
Warszawa, 26 października 2017Okres jesienno-zimowy to prawdziwy sprawdzian dla kobiecego wyglądu. Niskie temperatury i zimny wiatr wraz z nieodpowiednią pielęgnacją wrażliwej skóry okolic oczu, ust, szyi i dłoni mogą pro
Detoks bez tajemnic. Czy nasz organizm potrzebuje oczyszczenia?Wielkimi krokami zbliża się długo wyczekiwany okres urlopowy. To czas wyzwań i postanowień – pozytywnie naładowani słonecznymi promieniami, chcemy wprowadzić w n
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.TRIPPA ALLA ROMANA (FLAKI PO RZYMSKU)Składniki:0,5 kg flakówgałązka selera naciowegomarchewkacebulabazyliamiętaser
Żadna branża nie pozostaje obojętna na zmieniające się jak w kalejdoskopie trendy. Każdego roku można również śledzić pojawiające się nowinki ze świata kulinarnego, które tak wyglądem, jak i smakiem wprawiają w zachwyt
materiał prasowy05.11.2020 r.Coś więcej niż kobiece tatuaże.Subtelne wzory, które symbolizują siłę i odwagęNiemal zawsze niosą za sobą jakąś historię. Spory ładunek emocjonalny zamknięty często w kilku czarnych li
Materiał prasowyBeztroska miłość wcale nie taka beztroska. Ważne problemy intymne kobiet!Dreszczyk emocji, mocniejsze uderzenia serca, motyle w brzuchu…zapewne każda z nas przeżyła choć raz w życiu stan zakochania. Ta „
Warszawa, dn. 12 stycznia 2018 r. Always Sensitive to miękkość, która zaskakuje!Poczucie bezpieczeństwa, miękkość i komfort – takie wartości doceniają kobiety, szczególnie podczas „trudnych dni”. Aż 46% konsumentek
Informacja prasowaWarszawa, 11 września 2017 r.Dlaczego kasza jest niezastąpionym składnikiem śniadania Twojego malucha?Eksperci są zgodni, że śniadanie jest pierwszym i najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia. Z jakich prod
Przepisy na dania z kaszą w roli głównej od Mai Sobczak, autorki bloga „Qmam kasze”, ambasadorki kampanii „Lubię kaszę”Pęczak i smażona rzodkiewka na maśle szałwiowymSkładniki:1/2 szklanki pęczaku2 łyżki mas