Bajkomat i jego bajki plasterki na dziecięce rozterki, Joanna Winiecka-Nowak64 strony, 195 mm x 195 mm, oprawa twarda, ISBN 978-83-7516-984-3, cena 19,90 złWybierzcie się całą rodziną w podróż do Bajkolandii. Poznacie tu Kumc
Stefanowo, 17 września 2019 r.Informacja prasowaPolscy konsumenci coraz częściej wybierają dania wegetariańskie – ograniczenie mięsa deklaruje już co drugi konsument w Polsce. Na szczęście obecnie, aby nie jeść mięsa, n
Informacja prasowaWarszawa, 16 lipca 2019 r.Dietetyczne trendy – po jakie produkty sięgamy dbając o zdrowie i figurę? Trendy w dietetyce stale się zmieniają, ale nie da się ukryć, że wszystkie zmierzają w jednym kierunku
Listy do Penelopy, James Casper336 stron, 138×210 mm, oprawa miękka ze skrzydełkami, ISBN 978-83-7516-865-5, cena 32,90 złSeria: Rodzinne SekretyKażda rodzina ma swoje sekrety, a Listerowie wcale nie różnią się w tym wz
WADOWICE, 25 lutego 2020Higiena w kuchni to coś więcej niż czyste ręce O higienie przygotowania i spożywania posiłków uczymy się już od najmłodszych lat. Czyste ręce, dokładnie umyte warzywa i owoce, sprawdzanie daty przy
Nowy Sącz, 30.07.2018Nie smakuje mi! Nie zjem tego! – Ile razy usłyszałaś takie stwierdzenia z ust swojej pociechy? Gotowanie dla niejadka to prawdziwe wyzwanie, szczególnie gdy dziecko lubi wybrzydzać, a przy każdym posiłk
Pogoda za oknem aż krzyczy, aby wyjść i spędzić czas na świeżym powietrzu. Wielu z nas robi to aktywnie – biegając, jeżdżąc na rowerze, grając w siatkówkę czy koszykówkę. Niektórzy z pewnością korzystają także z
Materiał prasowyBeztroska miłość wcale nie taka beztroska. Ważne problemy intymne kobiet!Dreszczyk emocji, mocniejsze uderzenia serca, motyle w brzuchu…zapewne każda z nas przeżyła choć raz w życiu stan zakochania. Ta „
Jedno warzywo, kilka nazw gwarowych i tysiące sposobów na jego przygotowanie. Najwyższy czas sięgnąć po pyry, grule lub kartofle i przyrządzić z nich ciepłe i sycące dania. Wspólnie z laureatami programu promocyjnego „Doce
Patrząc na obecny wysyp mód żywieniowych i popularność superfoods, sprowadzanych z najdalszych części globu, chciałoby się rzec: cudze chwalicie, swego nie znacie! O ile w próbowaniu kuchni świata nie ma nic złego, warto cz