Deser ryżowy z mango Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy! Składniki: – Ryż 1 szklanka – Mango pokrojone w kostkę 1 sztuka […]
INFORMACJA PRASOWA, Warszawa, 1 marca 2018 roku Szczęśliwy rodzic przyzna, że dziecko to największy skarb. Choć na jego przyjście przygotowujemy się aż dziewięć miesięcy, ilość […]
Komentarz eksperta Bakalland – Emilia Raszyńska Czerkawska Warszawa, 18 stycznia 2018 Nie bój się jeść kolorami Czy kolor naszego pożywienia ma znaczenie? Owszem i to […]
Upalne lato może okazać się dla małego dziecka bardziej uciążliwe, niż sroga zima. Wystawione na wysokie temperatury ciało malca nie potrafi poradzić sobie z wysoką […]
Warszawa, 6 listopada 2020 Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania. Jak wygląda dieta Polaków? Nie od dziś wiadomo, że dobrze zbilansowana dieta ma ogromny wpływ […]
Wrocław, 10.10.2017 INFORMACJA PRASOWA MARKA: HOLLE PRODUKT: KASZKA MUSLI PELNOZIARNISTE Z OWOCAMI JUNIOR 100 % BIO od 10. miesiąca życia – 250 g KASZKA MUSLI […]
Trawa pszeniczna – poznaj moc super jedzenia! Trawa pszeniczna, obok młodego jęczmienia, spiruliny, nasion chia czy jarmużu, robi furorę wśród amatorów zdrowego odżywiania i superfoods, […]
Śniadanie zjedz jak król! – Psychodietetyczka, technolog żywienia i terapeutka tradycyjnej medycyny chińskiej wyjaśniają, dlaczego śniadanie jest ważne. 24 kwietnia Europejczycy obchodzą Dzień Śniadania, w […]
Informacja prasowa Warszawa, 22.11.2016 r. Pieczywo mrożone – fakty i mity Na temat pieczywa mrożonego krąży wiele nieprawdziwych opinii. W większości przypadków łatwo je odkłamać, […]
Wstydliwy problem łatwy do rozwiązania Według statystyk dotyka on ok. 10-15% każdego społeczeństwa, w dodatku częściej cierpią kobiety niż mężczyźni, a prawdopodobieństwo pojawienia się schorzenia […]