Informacja prasowaPoznań, 27 czerwca 2017Suplementacja w diecie sportowcaBiegasz i pływasz amatorsko, a może trenujesz wyczynowo kolarstwo? Niezależnie od tego, na jakim poziomie uprawiasz sport, twój organizm potrzebuje odpowi
Gastronomia staje się branżą innowacyjnąAutor: Adam Adamski, właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaW roku 2009 i 2014 Główny Urząd Statystyczny przeprowadził szerokie badania dotyczące problemu nadwagi w Polsce. Pot
Informacja prasowaŚwiatowy Dzień Krwi Pępowinowej: Polska świętuje go w tym roku wyjątkowo uroczyściei chwali się osiągnięciami na światowym poziomie15 listopada obchodzony jest World Cord Blood Day czyli Światowy Dzie�
Warszawa, 9 czerwca 2016Rośnie liczba pacjentek z zagranicy leczących niepłodność w Klinice BocianKlinika Bocian, jedna z wiodących klinik zajmujących się leczeniem niepłodności w Polsce, w latach 2013-2015 zwiększyła czt
Codzienność potrafi przyprawić nas o ból głowy. Życie w ciągłym biegu, problemy w pracy i goniące terminy powodują permanentny stres, który negatywnie odciska się nie tylko na naszej produktywności, ale i na życiu prywatn
Informacja prasowaWarszawa, 8 października 2019r.Czas ciąży to okres, kiedy ciało kobiety zmienia się z dnia na dzień, a ona sama przygotowuje się na przybycie dziecka, ma wiele uroków, ale także i wyzwań. Bardziej niż kie
Przepisy na dania z kaszą w roli głównej od Mai Sobczak, autorki bloga „Qmam kasze”, ambasadorki kampanii „Lubię kaszę”Pęczak i smażona rzodkiewka na maśle szałwiowymSkładniki:1/2 szklanki pęczaku2 łyżki mas
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 24 lutego 2020 r.Brak popędu seksualnego – gdzie należy szukać pomocy?Zaburzenia popędu seksualnego to jedna z najczęstszych dolegliwości zgłaszanych przez pacjentów w gabinecie specjalisty. Wed
Informacja prasowaPoznań, 17 sierpnia 2016Wakacyjne grillowanie – jakie dodatki warto mieć pod ręką?Piękna pogoda, słońce, wakacje to pełnia sezonu grillowego. Co weekend w niejednym ogródku czuć pieczoną kiełbaskę,
Informacja prasowaWarszawa, 31 sierpnia 2016Migdał – doskonałość wprost z natury Orzech, któremu bliżej do moreli niż do orzecha laskowego, uprawiany niemal na wszystkich kontynentach. Jest wykorzystywany jako cenne źród�