Informacja prasowaWarszawa, 18.03.2019 r.Franczyzowy butik odzieżowy, czyli na biznes idealny dla kobiet!Praca to jedna z integralnych części naszego życia. Ważne jest, żeby odnaleźć w życiu cel i robić to co się kocha �
Informacja prasowaWarszawa, 19 października 2016Wspomnienie lata. Mango i ananas bakaliowy duet w Twojej kuchniDojrzewające w ciepłym tajskim słońcu, złocisto-żółte, egzotyczne owoce mango i ananasa, są doskonałą propoz
Informacja prasowaWarszawa, 16 września 2019Napoje pochodzenia roślinnego w diecie wegetariańskiej i bezmlecznejNapoje roślinne, zwane również „mlekami roślinnymi” są bardzo popularne zarówno wśród osób, które wykl
Ślub i wieńczące go wesele to najważniejsze wydarzenie w życiu większości z nas. Zazwyczaj planujemy je z dużym wyprzedzeniem i robimy wszystko, by były one zgodne z naszymi wyobrażeniami. Aby ten szczególny dzień rzeczywi�
Szczecin, 6 listopada 2020 8 listopada przypada Dzień Śniadania – dlaczego warto je jeść – szczególnie teraz? Aż 83 proc. Polaków zaczyna dzień od śniadania, a 75% na pierwszy posiłek w ciągu dnia wybiera kanapki .
Informacja prasowa Hochland PolskaListopad 2020Ser Hochland Burger&Toast – najlepszy kompan dań i przekąsek na ciepłoHochland Burger&Toast to propozycja dla tych, którzy lubią, gdy w potrawach wyczuwalny jest aromat
1/3 Polaków odżywia się zdrowiej w wakacjePrawie co trzeci Polak w wakacje odżywia się bardziej zdrowo niż przez pozostałą część roku – wynika z badania przeprowadzonego przez markę produktów żywności funkcjonalnej Op
Informacja prasowa – Hochland PolskaPaździernik 2019Kremowa zupa jarzynowa – najlepszy przepis na jesień Jesień rozgościła się u nas na dobre. Widoczna nie tylko w kalendarzu, ale również za oknem. Dlatego już czas, aby
Informacja prasowa Komórki macierzyste z krwi pępowinowej odkrywają przed naukowcami kolejne właściwości.Profesor Joanne Kurtzberg o wykorzystaniu autologicznych komórek w leczeniu autyzmu i innych chorób neurologicznych
Patrząc na obecny wysyp mód żywieniowych i popularność superfoods, sprowadzanych z najdalszych części globu, chciałoby się rzec: cudze chwalicie, swego nie znacie! O ile w próbowaniu kuchni świata nie ma nic złego, warto cz