Informacja prasowa30 października 2017 r. Kwas hialuronowy występuje naturalnie w organizmie ludzkim w postaci soli sodowej. Jego podstawową funkcją jest wiązanie wody, dzięki czemu skóra jest nawilżona i elastyczna. Wspomaga
Poznań, 8 stycznia 2019 r.Klinika Bocian przejmuje ośrodek leczenia niepłodności IVITA Sieć Klinik Leczenia Niepłodności, Ginekologii i Położnictwa „Bocian” sfinalizowała przejęcie 100 proc. udziałów w Klinice IVITA.
Informacja prasowaWarszawa, 10 października 2016„zadBA!j o sylwetkę” – nie daj się cellulitowi! Każda kobieta marzy o idealnej figurze – pozbawionej zbędnych kilogramów i cellulitu. Jednak nie każda z nas jest gotowa
Okiem lekarza – te hasła warto znać, jeśli niebawem zostaniesz mamą i chcesz odpowiednio zadbać o żywienie swojego dziecka09 listopada 2021Karmienie piersią – choć wydaje się intuicyjne i naturalne – staje się łatwie
Informacja prasowaPoznań, 2 września 2016Dlaczego lepiej nie jeść świeżych warzyw po sezonie i czemu warto zastąpić je warzywami konserwowymi? Doskonała alternatywa dla warzyw zza oceanuPóźną jesienią i zimą, gdy o św
Informacja prasowa Warszawa/Brześć Kujawski, 26.04.2018 r.Codzienne obowiązki, stres i brak czasu przyczyniają się do tego, że nasze zimowe, dodatkowe kilog
Męska niepłodność nie taka straszna?Prawdziwy mężczyzna powinien zbudować dom, zasadzić drzewo i spłodzić syna – mówi stare porzekadło. Nic więc dziwnego, że niepłodność to hasło, które wielu panów napawa paniczn
Pełnoziarniste wspólne śniadanko – Pomysł na pełnoziarnistą kaszkę orkiszową z melonem i chrupkami – dla dzieci już po 8 mc i dorosłychPełnoziarniste dania powinny znaleźć się w menu nie tylko dorosłych, ale tak
Warszawa, 3.11.2016Pitbull. Niebezpieczne kobiety– przedpremiera w Cinema City już 10 listopadaJuż w czwartek, 10 listopada we wszystkich kinach Cinema City odbędą się przedpremierowe pokazy polskiej superprodukcji Pitbull. N
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur